Coaching Levensgroei

Levensgroei Coaching

Coaching Levensgroei

Levensgroei Coaching

Levensgroei Coaching

Ben jij ook die millennial die het gevoel heeft op alle vlakken miss perfect te moeten zijn? Vind je dat je alle ballen hoog moet houden en geven al die perfecte plaatjes op instagram je de kriebels om ook aan die lat te moeten voldoen? Draait je hoofd soms overuren en heb je geen idee hoe je dit stop kan zetten?

Je denkt misschien wel dat je het alleen moet kunnen, maar hoelang probeer je het al alleen zonder effect? Je hebt al maanden last van stress, het ene moment misschien meer dan het andere maar het blijft steeds terugkomen. Je echt relaxed en ontspannen voelen zit er niet in.

Je merkt nu dat je lontje wat korter is, dat je concentratie wat minder is en dat je soms echt geen zin heb in wat er die dag op je te wachten ligt. Je mist het om gewoon oprecht te kunnen genieten van het leven.

Als je zo doorgaat, dan ga je recht op een burn-out af. Dan is zelfs douchen al teveel gevraagd en afspreken met vriendinnen lukt je ook niet meer. Wil jij wachten tot je een hoopje ellende bent en echt je dieptepunt bereikt? Of schakel je nu hulp in en kom je hier beter uit dan ooit te voren?

Het is niet vanzelf overgegaan en dat gaat het ook niet, Je moet leren hoe het anders kan en met alleen maar een zelfhulpboek lezen of een podcast luisteren kom je er niet. Been there, done that. Pas toen ik in mijzelf ging investeren, ontdekte ik dat het ook anders kon (en moest). En ja, dat is ook voor jou weggelegd.

Ontdoe jezelf van al deze stress, want het is niet nodig. Ik kan jou helpen, met heel veel zelfinzicht maar vooral ook praktische tools die er echt voor zorgen dat jij je rustig voelt, makkelijker kan loslaten en het leven leeft waar jij keer op keer gelukkig van wordt.

Ontlast jezelf van het zelf aanrommelen zonder resultaat. Plan direct een gratis en vrijblijvende afspraak en dan gaan we hier iets aan doen.

Terug naar overzicht

Contact

U kunt zich aanmelden via

  •  de website
  •  telefonisch 06-36138188
  •  per e-mail:  info@levensgroei.nl

Bekijk de website