Podotherapie

RondOm Podotherapeuten

Podotherapie

RondOm Podotherapeuten


Binnen het Gezondheid Centrum Harderwijk werkt podotherapeute Petra van der Schans, van RondOm Podotherapeuten. RondOm bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooraanstaande podotherapeuten dat ondersteund wordt door zooltechnici en secretariële medewerkers. RondOm heeft verschillende vestigingen in midden en zuid Nederland.

Een podotherapeut is een zorgprofessional die gespecialiseerd is in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug, die u kunnen belemmeren in het dagelijks functioneren en welke ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon. Ook sportblessures of klachten als gevolg van diabetes mellitus of reuma (o.a. artrose) kunnen door een podotherapeut behandeld worden. Een uitgebreid overzicht van aandoeningen, werkwijze en toegepaste therapieën vindt u op onze website.

 

Terug naar overzicht

Contact

Voor meer informatie en het maken van afspraken kunt u bellen naar het secretariaat van de praktijk, te bereiken op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur op het centrale telefoonnummer 088-1180500.

U kunt ook zelf een afspraak maken, zonder hulp van de secretaresse, via de webagenda op de website.

Bekijk de website