Verloskundigen

Verloskundigenpraktijk Harderwijk

Verloskundigen

Verloskundigenpraktijk Harderwijk


Een zwangerschap en het vader en moeder worden is een bijzondere, unieke gebeurtenis in jullie leven. Of dat nu voor de eerste keer is, of dat je al kinderen hebt. De verloskundigenpraktijk Harderwijk staat voor persoonlijke én tegelijkertijd deskundige medische zorg. Zwangerschap en geboorte is een unieke ervaring, waar we je graag in begeleiden.

Vier verloskundigen:

Bij de Verloskundigenpraktijk Harderwijk werken vier verloskundigen: Linda Kamphorst en Marjolein Petersen, Aarda van den Hardenberg en Marloes Lieman. In noodgevallen of drukte kunnen we op elkaar terugvallen, bijvoorbeeld als er twee bevallingen tegelijk bezig zijn. Hierdoor ben je altijd verzekerd van onze tijd en aandacht.. We houden elkaar scherp door onderlinge toetsing en regelmatige bijscholing. Daarnaast hebben we iedere twee weken overleg met de gynaecoloog van het Sint Jansdal.

Echo’s in eigen praktijk:

Alle verloskundigen zijn echoscopiste, dit houdt in dat we de termijn- groei- en liggingsecho’s in onze eigen praktijk aan kunnen bieden. De bevallingsdiensten zijn maximaal 24 uur hierdoor krijg je altijd een frisse verloskundige bij je bevalling, binnen die 24 uur kunnen we ook meestal je bevalling afmaken. In jullie kraamtijd komt de verloskundige die de bevalling heeft begeleid nog een keer de bevalling bespreken. Naast het begeleiden van de zwangerschap, bevalling en het kraambed kun je bij ons terecht voor een kinderwens- en een anticonceptiespreekuur voor onder andere het plaatsen van een spiraal.

 

Spreekuur op 2 locaties:

Er wordt spreekuur gehouden op twee verschillende locaties in Harderwijk, beiden met echoapparatuur. Afhankelijk van waar je woont, werkt of wat je het beste uitkomt, kan je hier zelf je voorkeur in uitspreken.


 

Terug naar overzicht

Contact

De praktijk is iedere werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur én op donderdagavond van 18.30-20.30 bereikbaar op telefoonnummer 0341-460628. Je krijgt dan één van onze praktijkassistente aan de telefoon, Esther Jongsma of Ria van der Meulen. Zij beantwoordt je vragen en maakt een afspraak voor je. 

Heb je ons dringend nodig vanwege de bevalling of andere zaken die niet kunnen wachten tot de volgende ochtend? Dan bel je rechtstreeks de dienstdoende verloskundige via de spoedlijn 06-51288640.

E-mail: info@verloskundigenpraktijkharderwijk.nl (voor niet-medische en niet-urgente zaken)


 

Bekijk de website