Buurtzorg Harderwijk

Buurtzorg Harderwijk

Graag stellen wij ons voor:

Wij zijn team Buurtzorg Harderwijk. Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden zorg thuis levert.

Ons team bestaat uit 7 vaste zorgprofessionals en vijf oproep zorgprofessionals, allen opgeleid op MBO en HBO niveau. Wij zijn flexibel inzetbaar en 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar. Wij draaien geen nachtdiensten maar mocht u volledige nachtzorg nodig hebben dan kunnen wij dit mogelijk maken. Voor noodgevallen zijn wij wel oproepbaar en gaan ‘s nachts op pad.
 Omdat bekend is dat het vaak niet als prettig wordt ervaren om vele verschillende zorgverleners over de vloer te hebben is ons team kleinschalig en groeien wij tot maximaal 12 medewerkers. Kleinschaligheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en wij houden de lijnen graag kort zodat er snel ingespeeld kan worden op situaties.
Ook samenwerking met andere disciplines staan centraal bij ons zoals de contacten met huisartsen, fysiotherapeuten, ouderen consulenten. Als team Buurtzorg+ is er een nauwe samenwerking  met fysiotherapeut en ergotherapeut. Zij brengen in kaart wat het functioneren van thuiswonende patiënten belemmert en bedenken oplossingen op maat.

 Wij staan altijd open voor initiatieven die er ontstaan in de wijk op het gebied van zorgverlening om er samen voor te zorgen dat mensen zolang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

Ons team is bevoegd en bekwaam tot het verrichten van alle verpleegtechnische handelingen die hebben te maken met zorgverlening in de thuissituatie te maken.

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 06-22571129 of per mail op harderwijk2@buurtzorgnederland.com

Terug naar overzicht