Fysiotherapie

Centrum voor Fysiotherapie Harderwijk

Fysiotherapie

Centrum voor Fysiotherapie Harderwijk


Ervaart u problemen met bewegen? Vanwege een blessure, beperking of ziekte? Welkom bij het Centrum voor Fysiotherapie Harderwijk. Als PlusPraktijk geven wij meer dan goede zorg.

De beste behandelmethode voor uw klacht:

U krijgt bij ons beslist de behandelmethode waar u het best mee bent geholpen. In onze praktijk werken gekwalificeerde therapeuten op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, sporttherapie, geriatrie (i.o.) en dry needling. We hebben gerichte therapieën voor bekkenbodemklachten, Parkinson, Claudicatio (etalagebenen) en Oedeem. McKenzie-therapie zetten we veelal in bij rug- of nekklachten. Ook zijn wij gespecialiseerd in de Oncologische Revalidatie.

Zwangerfit®:

Bent u zwanger en bereidt u uw lichaam graag goed voor op de bevalling? Dan is ZwangerFit® iets voor u. In deze actieve cursus krijgt u ook theoretische informatie over zwangerschap en bevallig.

 

FysioSport:

Fit blijven of weer fit worden? Met fysiosport traint u in een groep, onder deskundige leiding. Ook als u specifieke klachten hebt. Iedereen krijgt de persoonlijke aandacht die nodig is.


PlusPraktijk, een teken van kwaliteit:

U kunt bij ons rekenen op de best mogelijke begeleiding. Immers, we zijn een PlusPraktijk. Dit betekent dat onze praktijk niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de beroepsvereniging KNGF, maar een stap verdergaan. Als PlusPraktijk zijn we ondernemend, innovatief, kwaliteitsgericht en modern. We werken multidisciplinair en transparant en hebben onze bedrijfsvoering op orde. Bovendien werken we continu aan verbetering. Wij vergroten onze kennis voortdurend, onder meer in nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het Gezondheid Centrum Harderwijk.

Behandelpunt in Zorgcentrum Randmeer:

Centrum voor Fysiotherapie heeft ook een behandelpunt in Zorgcentrum Randmeer. Hier bieden we gerichte zorg aan oudere mensen. Ook het personeel van de Stichting Noordwest-Veluwe kan er terecht, evenals als omwonenden.

Terug naar overzicht

Contact

U kunt zich aanmelden:

  • via onze website
  • telefonisch: 0341 - 42 09 54
  • E-mail:       info@centrumvoorfysiotherapieharderwijk.nl

Bekijk de website