Huisartsen

Buis en van der Plas, Roubos en Sep

Huisartsen

Buis en van der Plas, Roubos en Sep


Contact met uw huisarts

Heeft u een klacht waarvoor u graag naar de huisarts wilt? Neem dan telefonisch contact op met de assistente. Dat kan het best tussen 8.00 en 10.30 uur. Een standaardafspraak duurt 10 minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben? Bespreek dit dan met de assistente. De assistente schat de urgentie van uw klacht in en past daarop de zorg aan. Vanzelfsprekend gaat de assistente vertrouwelijk om met uw informatie. Ze heeft, net als de huisarts, een beroepsgeheim.


Zelf afspraak inplannen

U kunt zelf een afspraak inplannen via het patientenportaal (zie kopje “Patientenportaal”). We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom kunt u bepaalde zaken online regelen via het patiëntenportaal. Het gaat om het aanvragen van herhaalrecepten en aan het maken van een afspraak. U dient zich eenmalig (per persoon) te registreren. Nadat de huisarts u heeft toegevoegd, kunt u gebruikmaken van deze dienst. Meer informatie vindt u op de website van de huisartsen.

Maak direct een afspraak:

Dokter Buis en van der Plas:      0341 – 41 31 58
Dokter Roubos:  0341 – 43 19 64
Dokter Sep: 0341 – 41 24 81

 

Terug naar overzicht

Een huisarts nodig?

In Gezondheid Centrum Harderwijk werken de huisartsen Buis, Roubos en Sep nauw samen. Deze samenwerking verzekert u van optimale en continue zorg. Dankzij de samenwerking met andere zorgverleners in Gezondheid Centrum Harderwijk, is de juiste zorg altijd dichtbij.

 

Bekijk de website